BoomLight

Винаги най-подходящата музика и светлина за всеки повод: купон, романтичен момент, за да спи детето по-добре или просто когато релаксираш.

BoomLight

Направи живота си по-шарен и весел със специалната LED крушка, която събира музика и светлина в едно.

BoomLight

Изключително лесна за ползване – с една апликация за Android/iOS устройства управляваш и музиката, и светлината.

BoomLight

Винаги най-подходящата музика и светлина за всеки повод: купон, романтичен момент, за да спи детето по-добре или просто когато релаксираш.

BoomLight

Направи живота си по-шарен и весел със специалната LED крушка, която събира музика и светлина в едно.

BoomLight

Изключително лесна за ползване – с една апликация за Android/iOS устройства управляваш и музиката, и светлината.

Богат избор от цветови комбинации и режими

Избери да свети във твоя любим цвят или избери някой от автоматичните режими на промяна на цвета.

 

BoomLight забавлява децата и помага да заспят

BoomLight осигурява правилната светлина и звуков фон за твоите деца.

Лесно управление през телефона

BoomLight се изключва и включва директно от телефона. Работи с безплатна апликация за Android/iOS устройства.

Правилната атмосфера за всеки момент

Само с едно движение в нужния момент BoomLight сменя атмосферата в стаята: нежна романтика или зареждащо парти настроение.

Любимата музика и аудиокниги директно от BoomLight

Освен това – настройка за автоматично включване и изключване. И специална аларма за събуждане.

z

BoomLight слага край на скуката

Всяко едно помещение става по-приятно и забавно с BoomLight.

Поръчай Своя BoomLight Днес!

Поръчайте сега с доставка по Еконт до всяко населено място в страната. Кликнете бутона и попълнете полетата, за да поръчате.

Контролът над звука и светлината е в твоите ръце:

Защо лампата да свети само в един цвят, когато може да свети в който цвят желаеш?

Иска ли ти се да можеш да направиш атмосферата правилна за всеки момент и за всеки повод?

Иска ли ти се да можеш да превключваш светлината само с едно докосване на смартфона си… И да можеш да прибавиш към това любимата си музика?

Досадно ли ти е да ставаш да изключваш лампата преди да заспиш?

Представяме ти BoomLight – устройството, което съчетава LED крушка с тонколона.

Има богат избор на цветове: зелено, светло синьо, тъмно синьо, червено, жълто, розово (и още много). Позволява ти да контролираш силата и на светлината, и на звука.
Всички промени се извършват лесно, чрез безплатната апликация. Работи с Android и iOS (Apple) устройства. Свързването на крушката с устройството е чрез Bluetooth. Няма батерии, няма кабели.

Освен нормалната бяла светлина, включва и ‘природна светлина’ , слънчева светлина, цвят залез, цвят ‘светлина от свещ’.

BoomLight има и следните цветови режими:

 • Обикновен – Един цвят
 • Режим залез – Светлината прелива между розово (подобно на това, което виждате, когато има красив залез) и цвят залез
 • Режим дъга – Цветовете преминават един в друг бавно
 • Режим на преливане на цветовете – Цветовете преминават един в друг по-бързо
 • Режим дишане – Светлината се мени в ритъм, подобен на дишане. Цветовете преминават един в друг
 • Режим “пулс“ – Светлината пулсира в червен цвят
 • Червен режим – Светлината мига бавно в червен цвят
 • Зелен режим – Светлината мига бавно в зелен цвят
 • Син режим – Светлината мига бавно в син цвят
 • Режим аларма – Светлината мига бързо в син и червен цвят
 • Режим светкавица – Светлината мига бързо във всички цветове
 • Режим “зелено чувство” – Светлината прелива бавно между меко бяло и меко зелено
 • Режим синхронизиран с музиката – Светлината и яркостта се променят според ритъма на парчето. Уверете се, че сте увеличили музиката достатъчно, за да може крушката да усети ритъма.

BoomLight има и таймер – можеш да нагласиш светлината да се включи в точно определен час. Можеш да използваш BoomLight и като аларма.

BoomLight има стандартна фасонка Е27. Чрез преходник (не е включен в комплекта) става подходящ и за Е14 фасонки. Преходник може да бъде поръчан от нас – за целта кажете, че бихте искали да го прибавите към поръчката си, когато ви се обадим да потвърдим поръчката ви за BoomLight.

Не чакайте да видите BoomLight в някой друг!

Направете своята поръчка днес.

Какво казват клиентите на BoomLight:

Прочетете техните отзиви

Имаме бебе, което не обича да заспива на тъмно и тихо. BoomLight е чудесно решение и на двата проблема – пускаме приглушена светлина и лека музика и така печелим малко време за себе си. BoomLight върши работа и като забавление – можем да въртим на детето такива песнички, на които то се опитва да танцува или да сменяме цветовете, така че да се весели със светлинното шоу. Цветовете са много добри и е чудесно, че има и няколко версии на по-меко бяло. Препоръчваме.

Семейство Димитрови

Имаме дъщеря на 13 и син на 3. Купихме за стаите и на двамата по един BoomLight. Когато дъщерята видя какво сме ѝ купили, възкликна “Татко… Наистина ли си ми купил КРУШКА!?”… Но няколко минути след това нямаше търпение да разучи всичко как работи. Сега го използва, за да си пуска музика (и подходяща светлина) след училище или като се съберат със съученички. Харесва ѝ режимът на синхронизирана светлина към музиката. На малкия му пускаме да танцува и да се забавлява на цветовете през деня, а през нощта му служи като нощна лампа. Понякога му пускаме и успокояващи звуци, докато спи (като ‘бял шум’). Или му пускаме тиха класическа музика. Една от най-добрите покупки от интернет, които сме правили, а и на добра цена.

Христо Панчев

Дъщеря ми каза, че в приятелка е видяла нещо, което много ѝ харесва – лампа, която е и колонка за музика. Аз и мъжът ми сме почитатели на готините джаджи и особено на LED устройствата… Затова намерихме BoomLight, поръчахме я през Еконт и след като дойде, дъщеря ни сама си намери апликацията и я инсталира. Показа ми как работи и трябва да кажа, че много ми харесва – особено това, че можеш да управляваш яркостта на светлината и да пускаш различни режими. На мен лично режимът “преливане на цветовете” ми е любим. Най-успокояващ е.

Марияна Павлова

Със съпруга ми често си правим кулинарни изненади, но аз не обичам да готвя на тихо. И понеже с мръсните пръсти няма как да сменям музиката, а и не ми харесва звукът от телефона, се нуждаех от друго решение. Реших да изпробвам BoomLight. Прибирам се, избирам какво да пусна и всичко е както трябва. BoomLight е супер за кухнята, защото дава и достатъчно добра светлина – не ми трябва нищо друго. А после, когато седнем да хапнем, пускам по-приятна и приглушена светлина. Така ми помага и за правилната атмосфера.

Виолета Маркова

Аз съм бивш военен с малка вила в Родопите с прекрасен изглед към залеза. Силната светлина не се връзва със спокойствието на планината, затова и харесвам BoomLight – мога да направя светлината приглушена и да не ме дразни. Не слушам толкова много музика, но понякога комбинирам звука на щурците с Вагнер (или Deep Purple). Ако съм в много рокаджийско настроение, увеличавам силата на звука почти на макс. Изненадващо е колко силен звук вади тази крушка за размера си.

Петър Петров

По цял ден работя на компютър и когато се прибера късно вечер имам нужда от почивка без екрани. Най-добре си почивам с любимия джаз, така че връзвам телефона към BoomLight, нагласявам го на по-мека светлина и се отпускам – изключително зареждащо е. Веднъж свързано с телефона, щом вляза в стаята, BoomLight автоматично се свързва. Сложила съм си я в спалнята и е много удобно, че мога да я изключвам вечер без да ставам от леглото. Доволна съм – не очаквах да ми е толкова полезна.

Деси Илиева

Поръчай Своя BoomLight Днес!

Поръчайте сега с доставка по Еконт до всяко населено място в страната. Кликнете бутона и попълнете полетата, за да поръчате.

Често Задавани Въпроси

Кога работи BoomLight?

Когато включите осветлението. След това може да нагласите цвета и яркостта на светлината, както и силата на музиката. Тези настройки се контролират от апликацията. В комплекта има включени инструкции с всички детайли, включително как да намерите апликацията.

Как се изключва? Може ли да се включва и изключва от апликацията?

Може да се изключи или от апликацията, с която управлявате BoomLight, или от ключа за включване/изключване на осветлението.
Да, може да се включва и изключва от апликацията, стига лампата да е включена от ключа.

Само на ток ли работи? Нуждае ли се от батерии?

Да, работи само на ток. Не се нуждае от батерии.

Какви устройства могат да управляват BoomLight?

Устройства, които работят на Android (4 или по-късна версия) или iOS (7.1 или по-късна версия).

Колонката може ли да работи със всякакви устройства, които имат Bluetooth?

Да. Дори и устройството да няма инсталирана апликацията, колонката ще работи при обикновено свързване с Bluetooth. Не е нужно да е Android или iOS. Ако обаче искате да управлявате светлината, тогава ще ви трябва устройство с апликацията (Което да е Android или iOS, както е описано в горния отговор)

Какво ще стане, ако при включен BoomLight си взема телефона и си тръгна?

Музиката ще спре, крушката не. Цветът ще остане последния, който сте нагласили. Ако после изключите лампата и я включите, ще светне в нормално бяло.

Мога ли да си пускам музика/ звук и от външни източници (например Youtube), не само от музика, която е на самото устройство?

Да, колонката ще работи и за звук, който идва от източници, като YouTube. От колонката ще се чува звукът, който се чува от телефона (с изключение на телефонен разговор. Тогава няма да се чува от колонката)

Колко е силен звукът?

Колонката е изненадващо силна за размерите си. Достатъчно е, за да озвучите една стая.

Колко цвята има крушката? Мога ли да избирам колко ярък да е цвета?

Началната светлина е бяла и след това вие определяте какъв цвят искате. Основните възможности са: червен, жълт, зелен, светло син, тъмно син, розов. Апликацията има и RGB кръг чрез който можете да изберете разновидност на тези цветове. Можете да изберете и колко ярък да е цветът и светлината.

Какви автоматични режими на светене има?

BoomLight има и следните цветови режими:

 • Обикновен – Един цвят
 • Режим залез – Светлината прелива между розово (подобно на това, което виждате, когато има красив залез) и цвят залез
 • Режим дъга – Цветовете преминават един в друг бавно
 • Режим на преливане на цветовете – Цветовете преминават един в друг по-бързо
 • Режим дишане – Светлината се мени в ритъм, подобен на дишане. Цветовете преминават един в друг
 • Режим “пулс“ – Светлината пулсира в червен цвят
 • Червен режим – Светлината мига бавно в червен цвят
 • Зелен режим – Светлината мига бавно в зелен цвят
 • Син режим – Светлината мига бавно в син цвят
 • Режим аларма – Светлината мига бързо в син и червен цвят
 • Режим светкавица – Светлината мига бързо във всички цветове
 • Режим “зелено чувство” – Светлината прелива бавно между меко бяло и меко зелено
 • Режим синхронизиран с музиката – Светлината и яркостта се променят според ритъма на парчето. Уверете се, че сте увеличили музиката достатъчно, за да може крушката да усети ритъма.
Има ли режим на светене синхронизиран с музиката?

Да. Можете да го изберете от приложението. Светлината и яркостта се променят според ритъма на парчето. Уверете се, че сте увеличили музиката достатъчно, за да може крушката да усети ритъма.

Защо крушката не светва веднага?

BoomLight се нуждае от 1-2 секунди, за да загрее, но това е стандартно за всички LED лампи.

Може ли BoomLight да работи на открито?

Да. Стига да не се излага на дъжд, сняг или прекомерна влага.

Мога ли да ползвам BoomLight само като колона?

Да – изключвате светлината от апликацията. Музиката ще продължи да звучи от колонката.

Може ли две крушки да работят едновременно?

Може, но с две различни устройства, свързани към тях. Една крушка се свързва само с едно устройство.

Може ли една крушка да се управлява от две устройства?

Да, но не едновременно. Ако едно устройство е свързано, то трябва да разкачи Bluetooth връзката си, за да се свърже другото.

Колко издържа крушката?

LED лампите имат много дълъг живот и тази не е изключение. Около 30 000 часа, което означава, че ако се ползва средно по четири часа на денонощие, ще издържи над 20 години.

Какъв е размерът на фасонката?

Стандартен Е27. Разбира се, с подходящ преходник, може да се използва и при по-малките фасонки (Е14).

Можете да прибавите към поръчката си преходник от Е27 към Е14. За целта, кажете, че бихте искали да го прибавите, когато ви се обадим да потвърдим поръчката.

Какво значи размер на фасонка Е14 и Е27?

Е27 е размерът на фасонката на BoomLight. Това е стандартен размер фасонка. Същото важи и за Е14. Е14 е по-малкият размер фасонка, който можете да откриете в дома си, а Е27 е по-големият размер.

Можете да прибавите към поръчката си преходник от Е27 към Е14. За целта, кажете, че бихте искали да го прибавите, когато ви се обадим да потвърдим поръчката.

Нямам фасонка с размер Е27?

Не се притеснявайте, ние предлагаме преходник от Е14 към Е27. Той ще ви позволи да използвате крушката, дори и да имате само фасонки с размер Е14. Не е включен в комплекта и трябва да го прибавите към поръчката си отделно.

За да прибавите преходника към поръчката си, кажете, че бихте искали да го прибавите, когато ви се обадим да потвърдим поръчката.

Може ли да се наглася времето на включване и изключване?

Да. В приложението, с което се управлява BoomLight, е включен таймер. Можете да нагласите светлината да се включи в определен час. Можете да нагласите и аларма за определен час.

Коя е апликацията за тази крушка?

Апликацията се казва iLink. Безплатна е и можете да я намерите за Android и iOS в официалните store-ове за приложения.

Каква е цената на доставката?

Доставка до офис на Еконт: 3.90лв

Доставка до офис на Еконт, ако направите поръчка на стойност поне 50лв: БЕЗПЛАТНА

Доставка до точен адрес: 5.90лв

Как се извършва доставката и заплащането?

Доставката минава през Еконт. Можете да я получите в офис на Еконт или на точен адрес.

Продуктът и доставката се заплащат с наложен платеж при получаване на поръчката.

Какви са спецификите на BoomLight?

Направена е от пластмаса и алуминий.

Волтаж: 100-240V, 50/60Hz

Total power: 8W

Output power: 6W

Speaker power: 2W

Frequency response: 40Hz-18KHz, Nonuniformity: 3dB

Bluetooth версия: 4.0

Luminous: 500LM

Живот: повече от 30,000 часа

Размери: Диаметър: 80mm ; Височина: 140mm

Тегло: 450g
Има CE сертификат

Поръчай Своя BoomLight Днес!

Поръчайте сега с доставка по Еконт до всяко населено място в страната. Кликнете бутона и попълнете полетата, за да поръчате.